tholander@email.dk  |  25 54 22 11
Follow us :-

Velkommen til Helsezonen

Zoneterapi, Massage, Kropsterapi, Akupressur og Vejledning i Nivå, Nordsjælland.

Med over 30 års erfaring indenfor sundhed og behandling kan jeg tilbyde en række behandlinger, rådgivning om tilskud, personlig vejledning med mere. Målet er at bedre din sundhed og gøre dig bevidst om hvad du med små midler selv kan gøre for at holde balancen i livet, og helbred og humør i top.

I et liv med mange input, krav og travlhed kan det være vanskeligt at følge med uden at få smerter, ubehag, ømme muskler, uro, søvnløshed, stress og andre skavanker. Enhver behandling eller forløb i Helsezonen indledes med en snak om dine specielle behov og problemer. Sammen finder vi den bedste behandling, eller kombination af behandlinger, for dig.

Du vil altid have god gavn af et besøg, også selvom du ikke oplever særlige ubehag. Enhver behandling giver dig nemlig en dejlig følelse af at være behageligt afslappet, og giver en velgørende og immunstyrkende effekt. Så prioriter dig selv, og und dig selv oplevelsen af at have forkælet din krop, at have styrket helbredet og øget dit velbefindende.

Behandlingerne øger din sundhed, din balance og dit velvære

Sundhedsstyrelsens anvisninger ift. hygiejne og sikkerhed følges, og der bruges maske ved behov eller ønske under behandlingen. Der er adgang til rengjort gæstetoilet. Du bedes medbringe et lagen til briksen.

Ring eller mail for booking – og også hvis du har spørgsmål eller på nogen måde er usikker mht. behandling.