tholander@email.dk  |  25 54 22 11
Follow us :-

Massage, akupressur og kropsterapi

Forbedr din velvære med massage, akupressur og kropsterapi hos Helsezonen i Nivå, Nordsjælland.Formålet i alle behandlingerne er:

– At lindre smerte
– At fjerne spændinger
– At behandle lidelser
– At skabe velværePriser:
Se beskrivelser af behandlingerne nederst på siden.


Dybdegående massage, kropsterapi eller kombinationsbehandlinger:

– 595 kr. pr. behandling (60 min. varighed)
– 3 turs klippekort.: 1650 kr. (spar 135 kr.)


Specifik behandling af ryg, nakke og skuldre:

– 450 kr. pr. behandling (45 min. varighed)
– 3 turs klippekort: 1200 kr. (spar 150 kr.)


Tilkøb af hvert 15. min: 120 kr.Massage


Behandlingen hjælper kroppens udrensningssystem, så cellerne kan afgifte, cirkulationen bedres og der sættes gang i immunforsvaret. Behandlingen lindrer og løsner op for smerter og spændinger, så din krop føles afslappet og revitaliseret.


Kropsterapi


TOTUM kropsterapi er en patenteret kropsterapeutisk behandling der kan samle både krop og sind, gennem dybdegående massage, pulseringer, aku- og zonetryk, ledfrigørelse og åndedræt. Målet er at opretholde eller skabe mærkbar balance og afspænding.


Akupressur


Ved akupressur påvirkes kroppens akupunkturpunkter med finger-tryk. Akupressur integreres ofte som supplement i massage, zone- og kropsterapeutiske behandlinger, men kan også anvendes selvstændigt.

Formålet er, at få kroppens flow af blod, væsker og energi til muskler, knogler, led og organer til at strømme frit så heling, styrke og balance genoprettes. Akupressur kan hjælpe ved mange sygdomme og helbredsproblemer. Udover at lindre smerter, kan organernes funktion optimeres og afbalanceres og legemlige følger af stress og angst mindskes, og du vil føle en lettelse i kroppen.