mail@helsezonen.dk  |  25 54 22 11
Follow us :-

Vejledning og Supervision

 

Jeg tilbyder støttende samtaler som hjælper dig til klarhed, indsigt og retning i dit liv samt styrker din viden, din indre harmoni og balancen i dit liv.

 

“Supervision” betyder “oversyn”. Det handler med andre ord om at se sig selv oppe eller ude fra: at kunne danne sig et overblik og overveje hvad der er godt og skidt. Ud fra dette kan man, med vejledning, bedre selv afklare hvordan det at tænke og gøre noget nyt kan skabe noget positivt. I denne forstand er vejledning og supervision er en bevidstgørende, afklarende og udviklende personlig proces.

 

Vejledning og supervision giver mulighed for selvindsigt, refleksion, forandring og personlig udvikling. Det er en hjælp til erkendelse af problemstillinger, vaner, reaktioner, holdninger, løsningsstrategier og personlige stil.

 

 

”hvis du tænker og gør noget nyt og anderledes – skabes muligheden for at der sker noget nyt og anderledes”

 

 

OBS: Vejledning og supervision er IKKE terapi. Men supervisionen kommer i nærheden af terapi i den forstand, at de sider af os selv, som påvirker vores arbejde, hverdag og liv med andre mennesker, kan komme i fokus. Og her findes muligheden for forandring og personlig udvikling. Samtalerne må altså gerne give helt personlige Aha-oplevelser og ikke mindst personlig lettelse.

 

Alle samtaler i Helsezonen foregår respektfuldt, så du ikke føler dig overvældet og foregår i fuld fortrolighed og med tavshedspligt.

 

Priser

Mellem 80-90 min.: 850 Kr.

 

Forløb med rabat aftales individuelt.

 

Tilskud
Da Helsezonen er RAB registreret, kan der søges fuld dækning til ovenstående behandlinger gennem din sundhedsforsikring.

 

Aflysning
Husk at give besked i god tid, hvis du bliver forhindret i at komme til din aftalte tid – så finder vi dig en ny tid.
Aflyser du mindre end 24 timer før den aftalte tid, opkræves halv pris for den bestilte behandling.
Aflyser du mindre end 4 timer før den aflyste tid, opkræves et gebyr på 400 kr.

 

Bestilling
Send mail til tholander@email.dk eller ring/sms til 25 54 22 11