tholander@email.dk  |  25 54 22 11
Follow us :-

Vejledning og Supervision

 

Jeg tilbyder støttende samtaler som hjælper dig til klarhed, indsigt og retning i dit liv samt styrker din viden, din indre harmoni og balancen i dit liv.

 

“Supervision” betyder “oversyn”. Det handler med andre ord om at se sig selv oppe eller ude fra: at kunne danne sig et overblik og overveje hvad der er godt og skidt. Ud fra dette kan man, med vejledning, bedre selv afklare hvordan det at tænke og gøre noget nyt kan skabe noget positivt. I denne forstand er vejledning og supervision er en bevidstgørende, afklarende og udviklende personlig proces.

 

Vejledning og supervision giver mulighed for selvindsigt, refleksion, forandring og personlig udvikling. Det er en hjælp til erkendelse af problemstillinger, vaner, reaktioner, holdninger, løsningsstrategier og personlige stil.

 

 

”hvis du tænker og gør noget nyt og anderledes – skabes muligheden for at der sker noget nyt og anderledes”

 

 

OBS: Vejledning og supervision er IKKE terapi. Men supervisionen kommer i nærheden af terapi i den forstand, at de sider af os selv, som påvirker vores arbejde, hverdag og liv med andre mennesker, kan komme i fokus. Og her findes muligheden for forandring og personlig udvikling. Samtalerne må altså gerne give helt personlige Aha-oplevelser og ikke mindst personlig lettelse.

 

Alle samtaler i Helsezonen foregår respektfuldt, så du ikke føler dig overvældet og foregår i fuld fortrolighed og med tavshedspligt.

 

Priser:

 

Mellem 80-90 min.: 850 Kr.

 

Forløb med rabat aftales individuelt.

 

For bestilling: skriv en mail til tholander@email.dk eller ring på telefon 25 54 22 11